SUBRINA VIVID

Sjajna i intenzivna boja kose!

Subrina Vivid je boja koja se prilagođava vašem stilu života, jer je otporna i na do 28 pranja što omogućava česte promjene nijanse. Boja se ne ispire u potpunosti, tako da mora biti po istom svjetlinom ili nijansu tamnija.
Bogata, kremasta struktura osigurava optimalnu pokrivenost sivih - do 70% (za sijedu kosu može ispasti boja malo svjetlija).Jedinstvena kombinacija hranjivih sastojaka i hranjivi shea maslac čini je sjajnom i daje joj prirodni izgled.
Boja ne sadrži amonijak, i mirise, ali je blaža za kosu i vlasište.
Subrina Vivid je jedinstvena kombinacija hranjive boje bez amonijaka i inspiracija za provociranje vlastitog stila po pristupačnoj cijeni. Subrina Vivid ponuda, za razliku od drugih boja bez amonijaka je izuzetno živahna, modernih nijansi.
Sa Subrina Vivid je ... vidljivi.
 
Koristite četku i šalicu
Bojanje kose sa bojama Subrina Vivid potrebno je uz sadržaj pakovanja i kist i kup. Sadržaj pakovanja, šalica za mješanje u homogenu smjesu a potom se nanosi kistom na suhu kosu. Dopustite da djeluju u skladu s propisanim rokom od operacije, šampon šampon Subrina i konačno koristite balzam Subrina.
Boja grafikona

Prilikom odabira željene nijanse boje Subrina Saten korisna Vam je shema boja, koje će biti na raspolaganju u bilo kojem trenutku prodaje. Također i tablica koja vam pomaže da izaberete u skladu s vašom prirodnom bojoma kose.