Subrina SATEN

Otkrijte i osjetiti novu i potpunu boju za kosu!
 
Savršeno uravnotežen sastav boje i njege osigurava dugotrajano i intenzivno nijansiranje i glatku i nahranjenu kosu. Plemeniti i intenzivni pigmenti probjaju svaki pramen kose, čime se stvara glatka i sjajna boja i pruža izvrsna pokrivenost sijede kose.
Posebna Protect & Care Complex osigurava da kosa nakon bojenja održati svoju ukupnu strukturu. Almond ekstrakti i aktivna keratin u kosi balzam čuva, ojačava i hrani. Specifičnost linije su posebne za plave nijanse koje posvijetle kosu i do 4 tijanse.
 
Nova hranjiva formula

Bademov ekstrakt hrani i regenerira strukturu kože i kose. Sadrži visoke postotke vitamina E i F, te drugih bioaktivnih sasatava. Bogata je nezasićenim masnim kiselinama koje naše tijelo ne može proizvesti. Ona pomaže u njegovanju suhe i osjetljive kože.
Keratin prodire u unutrašnjost vlasi, koji je bio izložen hemijskom procesu, što je dodatno učvršćava Split keratin vezom i na taj način značajno poboljšava strukturu kose i poboljšava sjaj, elastičnost i češljanje kose.
 
Neka vaša kosa sjaji u svoj svojoj ljepoti.
 
Jednostavan način za korištenje
Upotreba boje Subrina Satin je jednostavna i praktična. Štedi vrijeme i energiju koja bi se inače trošila na pripremu miješanje u željenu boju. Stisnite krem boje u kremu developer i pomiješajte u boci, protresite temeljito i počnite primjenjivati boju. Subrina Satin savršeno boji kosu kod kuće, bez dodatne kupovne (četke, posude za miješanje, regeneratora za kosu).
 
Boja grafikona
Prilikom odabira željene nijanse boje Subrina Saten korisna Vam je shema boja, koje će biti na raspolaganju u bilo kojem trenutku prodaje. Također i tablica koja vam pomaže da izaberete u skladu s vašom prirodnom bojoma kose.