BABY-ŠAMPON

Proizvod je namenjen za svakodnevnu upotrebu, za održavanje higijene nežne dečije kože i kose. Jedinstvena receptura za šampon sa blagim aktivnim komponentama, čuva prirodni omotač kože i kosi daje zdrav i sjajan izgled.

BABY-KUPKA

Za maksimalnu negu i zaštitu osetljive dečje kože. Zahvaljujući visokom kvalitetu i blagim sastojcima, idealno je sredstvo za kupanje dece i odraslih. Čuva prirodni omotač kože.

 

BABY-MLEKO

Zahvaljujući visokom kvalitetu i blagim sastojcima, nežno čisti, neguje i održava vlažnost osetljive dečije kože. Idealno hrani dečiju kožu, smanjuje crvenilo i nadraženost kože, sprečava stvaranje lišaja i štiti je od klimatskih uticaja. Vrlo brzo se upija u kožu.

BABY-ULJE

Jedinstvena receptura ovog ulja za negu i zaštitu osetljive dečije i kože odraslih na najefikasniji način. Pogodno je za negu tela, skidanje šminke i kao ulje za masažu. Blago deluje na osetljive delove kože tela i glave, odstranjujući nečistoću i ostatke pudera.

BABY-PUDER

Zahvaljujući aktivnim sastojcima u puderu, intenzivno neguje i štiti dečiju kožu od iritacije, crvenila i ojeda. Antibakterijsko dejstvo sprečava širenje neprijatnih mirisa na dečiju kožu i omogućava koži da prirodno diše ne zatvarajući pore. Lagano se utrljava u male pregibe i nabore kože. Zajedno sa sapunom i kremom iz kolekcije Kosallia, Kosallia puder je neophodan za svakodnevnu negu i zaštitu osetljive dečije kože. Blago je parfimisan.

BABY-SAPUN

Izuzetna formula, obogaćena glicerinom, nežno i pouzdano čisti, neguje i hidrira posebno osetljivu dečiju kožu. Zahvaljujući supstancama probranog kvaliteta, blagotvorno deluje na nežnu dečiju kožu i dugo je ostavlja mekanom, glatkom i čistom. Izbegavati kontakt sa očima.

BABY-KREMA

Zahvaljujući aktivnim komponentama, krema neguje i štiti osjetljivu dečiju kožu od vlage, omekšava, smanjuje crvenilo, svrab i nadraženost kože, sprečava iritaciju i ojed kože, daruje joj potrebnu vlažnost, masnoću i štiti je od klimatskih uticaja. Posle kupanja bebe, poželjno je upotrebiti Kosili kremu i Kosili puder jer se idealno dopunjuju i omogućuju kompletnu negu dečije kože.

  • n1.jpg
  • n2.jpg
  • n3.jpg
  • n4.jpg