ILIRIJA

U dugoj i bogatoj  - više od 100 godina istoriji Ilirije bilježi mnoge važne događaje i prekretnice. Godina 2003. bila je rangirana na listi, jer kormilo tvrtke s učinkom od 1. siječnja nove uprave preuzeo i odmah poduzeo temeljno restrukturiranje.

Strateški cilj prelaska s proizvodnje orijentirane na fleksibilnu, tržišno orijentirana firma koja će se moći natjecati u industriji koja je predmet intenzivne konkurencije. Glavni ciljevi nove uprave su podizanje produktivnosti, optimizacija procesa rada i distribucijskih kanala, nova zapošljavanja, modernizacija organizacijske kulture i integracija i repozicioniranje robnih marki.

Ostvarenje tih ciljeva se također odražava u finansijskom aspektu preduzeća, koji je nedavno poboljšan, što potvrđuje da smo na pravom putu ostvarivanja ciljeva projekta.

Budućnost pripada samo modernim preduzećima s modernom korporativnom kulturom i poduzetničkim načinom poslovanja koji se dovodi u pitanje statusa quo i stalno u potrazi za novim rješenjima. Illyria mijenja dinamički i brzo djelovanje firme koja je u stanju otkriti potrebe lokalnog tržišta i uspješno prilagoditi ih. U isto vrijeme ostati vjerni partner okruženja u kojem poslujemo i to pridonosi obogaćivanju društvenog života, a posvećena je ekološkim standardima i standardima kvalitete. Mi postajemo alternativa multinacionalnih tvrtki kako bi se bolje upoznali i zadovoljili potrebe lokalnih potrošača.

 

Subrina

Subrina od 1958. brine o njezi kose na području bivše Jugoslavije: prva je predstavila regenerator za kosu. Proizvod je brzo pronašao svoje mjesto na kozmetičkim policama zadovoljnih korisnika. Subrina je postao sinonim i za balzam za usne.

Tokom bogate istorijei branda proširio je i repertoar, ali danas je Subrina raznolika obitelj proizvoda, koji osigurava:
 
*kompletnu njegu kose za sve tipove kose, uključujući i problematičnu
*sjajnu, intenzivnu njegu i boje za kose
*nježno maženje kože s gelovima za tuširanje.