ILIRIJA

U dugoj i bogatoj  - više od 100 godina istoriji Ilirije bilježi mnoge važne događaje i prekretnice. Godina 2003. bila je rangirana na listi, jer kormilo tvrtke s učinkom od 1. siječnja nove uprave preuzeo i odmah poduzeo temeljno restrukturiranje.

Strateški cilj prelaska s proizvodnje orijentirane na fleksibilnu, tržišno orijentirana firma koja će se moći natjecati u industriji koja je predmet intenzivne konkurencije. Glavni ciljevi nove uprave su podizanje produktivnosti, optimizacija procesa rada i distribucijskih kanala, nova zapošljavanja, modernizacija organizacijske kulture i integracija i repozicioniranje robnih marki.

Ostvarenje tih ciljeva se također odražava u finansijskom aspektu preduzeća, koji je nedavno poboljšan, što potvrđuje da smo na pravom putu ostvarivanja ciljeva projekta.

Budućnost pripada samo modernim preduzećima s modernom korporativnom kulturom i poduzetničkim načinom poslovanja koji se dovodi u pitanje statusa quo i stalno u potrazi za novim rješenjima. Illyria mijenja dinamički i brzo djelovanje firme koja je u stanju otkriti potrebe lokalnog tržišta i uspješno prilagoditi ih. U isto vrijeme ostati vjerni partner okruženja u kojem poslujemo i to pridonosi obogaćivanju društvenog života, a posvećena je ekološkim standardima i standardima kvalitete. Mi postajemo alternativa multinacionalnih tvrtki kako bi se bolje upoznali i zadovoljili potrebe lokalnih potrošača.