Zelena crta Prirodni korektor Jasne antibakterijsku

Operacija:
Korektor dostupan je u dvije nijanse. Učinkovito pokriti crvenilo prištića i pomaže da se osuši bubuljica. Dodano Lemongrass ekstrakt ima antibakterijsko i protuupalno. Umiruje kožu i dezinficira rane uzrokovane prištića. Međutim, ekstrakt cvijeta nevena umiruje akne i protuupalno.

Primjena:
Korektor pokriti bubuljica. Bubuljica mogu brzo proširila na aktivnom antibakterijski vrhnje Zelene linije Natural Clear i time ubrzati zacjeljivanje prištića.

Zelena linija Natural Clear tenirna ovlaživač

Operacija:
S prirodnim hladom pokriva nesavršenosti kože, a posebno blagim crvenilom uzrokovana iritaciju kože. Ona pruža više ni boju kože i sprječava ponovnu pojavu prištića. Sadrži ekstrakt prirodnog meda, koji štiti kožu od ulaska bakterija koje uzrokuju upalu prištića i potiče zacjeljivanje rana uzrokovanih pojavom prištića. Dodano Lemongrass ekstrakt ima antibakterijsko i protuupalno. Nadalje umiruje kožu i dezinficira rane uzrokovane prištića.
 
Primjena:
Krema se nanosi na očišćeno lice ujutro i. kada želite pokriti unakaziti.

Zelena linija Natural Clear4

Korak 4: preklapanja prištića!
Masna koža i crvene bubuljice mogu biti pokrivena sa zatamnjenim hidratantnu kremu i korektor.

Prirodna Clear rogozina ovlaživač

Operacija:
Pruža prirodan mat finiš. Umiruje kožu, regulira lučenje sebuma i sprečava nastanak novih prištića. Sadrži prirodne ekstrakte meda, koji štiti kožu od ulaska bakterija koje uzrokuju upalu prištića i promiče zacjeljivanje rana uzrokovanih pojavom prištića. Dodano Lemongrass ekstrakt ima antibakterijsko i protuupalno. Nadalje umiruje kožu i dezinficira rane uzrokovane prištića.

Primjena:
Krema se nanosi na očišćeno lice ujutro i navečer.

Prirodna Clear antibakterijski aktivna krema

Operacija:
To je izrađen na temelju nevena koji umiruje i obnavlja kožu i djeluje protuupalno. Dodano Lemongrass ekstrakt ima antibakterijsko i protuupalno. Umiruje kožu i dezinficira rane uzrokovane prištića.
 
Primjena:
Active krema nanosi se izravno na prištić i prištić se osuši u roku od 2-3 dana.

Zelena linija Natural Clear

Korak 3: Vlaži i njeguje vašu kožu!
Koristite posebna krema za problematičnu kožu. Ove kreme obično antiseptički (dezinificirajo rane uzrokovane prištića) i antibakterijski (kako bi zaštitili svoje kože čireve i bakterija ulaz).

Prirodna Clear Osvježavajući tonik

Operacija:
Koža osvježava, mirno i zateže pore. Anti-upalni, regenerira kožu i potiče zacjeljivanje rana. Sadrži ekstrakt krastavca, koji kontrolira količinu sebuma u koži. To smiruje i njeguje.
Lemongrass ekstrakt ima antibakterijsko i protuupalno. Nadalje umiruje kožu i dezinficira rane uzrokovane prištića. Ona ne sadrži alkohol!
 
Primjena:
Tonik nanesite na očišćeno lice s pamuk loptu.

Zelena linija prirodno čisto

Korak 2: toniranje kože!
Toniranje kože nakon čišćenja je važno jer se primjenom toniranje hidratizaciju, vraća prirodnu ph razini koja štiti kožu od ulaska bakterija i pripremiti teren za hranjivom kremom. preporučamo:

Prirodna Clear pjena za čišćenje

Operacija:
Nježno, ali temeljito čisti pore i uklanja višak ulja. Odličan izbor za kombinaciju tretmana i masnu kožu na vašem licu (možete poprsje i leđa). Inherentni ekstrakt kamilice djeluje protuupalno. Regenerira kožu i potiče zacjeljivanje rana. Sažetak Lemongrass učinkovita antibakterijska i anti-inflamatorna svojstva. Umiruje kožu i dezinficira rane uzrokovane prištića.
 
Primjena:
Pjena se nanosi na vlažnu kožu, pomasirate i zacrvenio.

Prirodna Clear dubinsko čišćenje gela

Operacija:
Temeljito i čisti kožu na licu, leđima i prsima. Sadrži ekstrakt grejpa koji savršeno uravnotežuje proizvodnju sebuma, a dezinficira kožu i sprečava upale. Lemongrass ekstrakt ima antibakterijsko i protuupalno. Umiruje kožu i dezinficira rane uzrokovane prištića.

Primjena:
Nanesite na pogođenim dijelovima tijela (lice, leđa, prsa), pomasirajte i isperite.

Prirodna Clear 4u1: krema za čišćenje, piling za tijelo i maska s antibakterijskim djelovanjem

Operacija:
Izvrsno čisti pore i ukloniti višak masnoće. Sadrži prirodnu glinu koja djeluje duboko i učinkovito apsorbiraju višak ulja iz pora. Lemongrass ekstrakt ima antibakterijsko i protuupalno, umiruje kožu i dezinficira rane uzrokovane prištića. Prirodni piling za tijelo badem nježno odstranjuje odumrle stanice kože.
 
Primjena:
Svakodnevna uporaba: kao krema.
4V 1 primjenjuje na vlažnu kožu, nježno pomasirate i rumeno.
Tjedno uporabu (1-2 puta tjedno) kao maska.
4u1 nanosi na vlažnu kožu, ostavite 5 minuta, lagano navlažite, uz masažu i isperite.