Restorative krema za ruke i nokte, suhe i ispucale kože

Shea maslac + urea + keratin

Koža dubinski hrani, vlaži i obnavlja.Krema je obogaćena s ureom, koja pomaže izliječiti ispucale kože, kokosovo ulje, koža dubinski obnavlja i pomlađuje. Daje koži mekom i svilenkastom osjećaj. Dodano iscrpljen noktiju keratin obnavlja i jača. Osim toga skloni rok će biti njegovan i sjajna kao nokte.

Hranjiva krema za ruke i nokte, suhu kožu

Ulje koštica marelice + ekstrakt matične mliječi + keratin

Koža dubinski hrani i vlaži. Nježna kremasta tekstura upija brzo u kožu ne ostavljajući masne mrlje. Daje koži mekom i svilenkastom osjećaj. Dodano iscrpljen noktiju keratin obnavlja i jača. Osim toga skloni rok će biti njegovan i sjajna kao nokte.

Krema za ruke i nokte, za normalnu kožu

Jojoba ulje + hijaluronska kiselina + keratin

Vlaži i štiti od dugoročnog gubitka vlage. Ultra-lagana tekstura brzo upija u kožu ne ostavljajući masne mrlje. Daje koži mekom i svilenkastom osjećaj. Dodano iscrpljen noktiju keratin obnavlja i jača. Osim toga skloni rok će biti njegovan i sjajna kao nokte

Krema za lice i tijelo, za normalnu kožu

Jojoba ulje + Hijaluronska kiselina
 
Vlaži i štiti od dugoročnog gubitka vlage.Krema je vrlo lagana tekstura koja se brzo upija u kožu ne ostavljajući masne mrlje. Daje koži meku, svilenkast osjećaj i ugodno mirisna.

Hranjiva krema za lice i tijelo, za suhu kožu

Ulje koštica marelice + ekstrakt matične mliječi

Koža dugoročno hranu i hidrataciju. Nježna kremasta tekstura upija brzo u kožu ne ostavljajući masne mrlje. Daje koži meku, svilenkast osjećaj i ugodno mirisna.

Svježa plava, dezodorans sprej

Plava svježe plave iskakanje miris poeziju vjetra i voćno-cvjetnim notama, s naglaskom na bijelim cvjetovima.Dodao aloe vera vlaži i njeguje kožu.

Orange cvijet, dezodorans sprej

Orange narančasta cvijet je izuzetno toplo voćno-cvjetni miris, romantičan i sofisticiran. Sastojci vitaminom složene formule njeguju kožu i njeguju.

Musk, dezodorans sprej

Violet je klasična mošus miris mošusa, senzualan, provokativan i zavodljiv. Sastojci vitaminom složene formule njeguju kožu i njeguju.