Put srpskih branilaca 142A, Banja Luka

smdtrade@teol.net

smd trade banja luka

Kozmetika

Nevena

Hemijska industrija

Nevena AD

“Nevena” AD, Leskovac je vodeća srpska kozmetička kompanija sa 60-godišnjom tradicijom u proizvodnji i prodaji higijenskih i kozmetičkih proizvoda. 

Nevenina proizvodna lista obuhvata:

Dječiju kozmetiku

Sredstva za higijenu usne duplje

Sredstva za kosu

Kozmetiku za lice i tijelo

Sredstva za njegu nogu i noktiju

Sapune

Kućnu hemiju

Pošaljite nam upit!

Kontakt

Put srpskih branilaca 142A
Banja Luka, 78000

smdtrade@teol.net

Kompanija Nevena neprekidno proširuje svoj udio na tržištu i zauzima ključne pozicije na domaćem tržištu, kao i na međunarodnom tržištu, a posebno u zemljama bivše Jugoslavije. Trgovačka marka “Kosallia” i “Nega” i druge, dobro su poznate i tražene kao optimalna kombinacija dobrog kvaliteta i atraktivne cijene u svojoj klasi i uspješno konkurišu potvrđenim svjetskim brendovima.

“Nevena” je jedinstvena srpska kozmetička kompanija, koja obezbjeđuje svojim poslovnim partnerima i korisnicima izuzetno širok proizvodni asortiman, koji pokriva sve kozmetičke tržišne segmente. “Nevena” posjeduje sertifikat o uvođenju kvaliteta – ISO 9001.

Poslednjih godina “Nevena” posvećuje pažnju na neprekidna poboljšanja, prateći izbliza zahtjeve svojih dobro informisanih klijenata, kao i svih promjena u vezi sa zakonodavstvom, kako u Srbiji tako i u Evropskoj Uniji.

Kompanija investira u nove mašine, edukaciju personala, poboljšanje mikroklime u radnoj sredini.

Krajnji cilj rukovodstva je proizvodnja savremenih inovativnih kozmetičkih proizvoda postojanog kvaliteta i bezopasnih po ljudsko zdravlje.